Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web de Discat, la fira dedicada a les discapacitats. Sant Joan de Vilatorrada (Bages) acull el divendres 30 de setembre Discat, la primera fira de Catalunya centrada en l’àmbit de les discapacitats que enguany celebra la segona edició. La iniciativa és de la regidoria d’Acció Social i Salut de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i compta amb el suport del Consell Comarcal del Bages, la Diputació de Barcelona i les organitzacions referents al territori en atenció als discapacitats com són Ampans, al Bages, i la Fundació Àuria, a l’Anoia.

Discat serà el dia 30 de setembre molt més que una fira a la zona de Cal Gallifa. El programa d’actes preveu conferències, tallers, debats, demostracions i una participació activa dels escolars del municipi. Fruit d’aquest procés de participació el logotip de la fira ha estat escollit per als propis escolars de Sant Joan de Vilatorrada.

La fira pretén posar de manifest les altres capacitats que tenen moltes persones i que han de poder viure d’una forma totalment integrada amb el conjunt de la societat. Discat s’ha concebut amb la voluntat de ser un gran punt de trobada que esdevingui un referent molt més enllà de la comarca del Bages.

Us convidem a participar de la fira. Mentrestant gaudiu d’aquesta pàgina web que acollirà tota l’actualitat i les novetats de Discat. Us hi esperem!